Over ons

Onze Visie

Wij van Tiny House Limburg vinden het belangrijk dat we jou de juiste informatie leveren die je nodig hebt. Dat begint bij het ontwerp en eindigt bij het uiteindelijke woongenot. Samen met jou bekijken we wat het beste past bij jouw tiny woonwens. Vanzelfsprekend adviseren we je over wat wel en niet werkt in een kleinere ruimte.

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat we duurzame oplossingen gebruiken in zowel de bouw als voor het wonen in een tiny house. Wij bieden daarom ook alle mogelijkheden aan in zowel off-grid als on-grid. Ook vinden wij het belangrijk dat een Tiny House betaalbaar is.

Bij ons ben je geen nummer en wij vinden het fijn om de tijd te nemen zodat we jouw woondroom werkelijkheid kunnen maken. Wij zullen ten aller tijden nauw contact met onze klanten houden en praten graag in begrijpelijke taal!

Ook wij van Tiny House Limburg streven naar een kleinere ecologische voetafdruk en willen als pioniers graag het juiste voorbeeld zijn. 

Live your Tiny dream!

Wie zijn wij?

Tiny House Limburg is in 2015 gestart door Sacha en Debbie Lambrichs. In 2021 werd Tiny House Limburg overgenomen door Nic Ramakers en werd het onderdeel van Radax. Nic heeft meer dan 30 jaar ervaring in de afbouw en heeft zijn roots in de houtbouw. Juist dat laatste was een belangrijke reden om het Tiny House avontuur aan te gaan.

Samen met zijn team van 4 medewerkers ontwerpt en bouwt Nic niet alleen Tiny Houses, maar realiseren zij de kleine woonwensen van de klant.

Wat doen wij?

Wij maken Tiny Houses naar wens en op maat. Dit kan on-grid zijn of off-grid. Dit kan op wielen of vast aan de grond. Daarnaast kun je bij ons terecht voor betaalbare tuinhuizen, aanleunwoningen van hout en luxe chalets! Of heb je toch liever een trekkershut? Ook trekkershutten behoren tot onze kwaliteiten.