Onze Visie

Wij van Tiny house Limburg vinden het belangrijk dat we de juiste informatie aan u leveren die u nodig heeft bij de start van het ontwerp en het uiteindelijke woongenot. Omdat wij naast het ontwerpen en bouwen van Tiny Houses zelf ook in een tiny house verblijven, hebben we ruime ervaring met het indelen van ruimtes en kijken we samen met u wat het beste past bij uw eigen woongenot. Wij kunnen daarom goed adviseren wat wel en niet werkt in een kleinere ruimte. 

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat we duurzame oplossingen gebruiken in zowel de bouw als voor het wonen in een tiny house. Wij bieden daarom ook alle mogelijkheden aan in zowel off-grid als on-grid. Ook vinden wij het belangrijk dat we voor ieders beurs kunnen werken en geen hoofdprijzen hoeven te tellen om jouw woonwens te vervullen!

U bent bij ons geen nummer en wij vinden het fijn om de juiste tijd te nemen om uw droom te vervullen. Wij zullen ten aller tijden nauw contact met onze klanten houden en praten graag in begrijpelijke taal!

Ook wij van Tiny House Limburg streven naar een kleinere ecologische voetafdruk en willen als pioniers graag het juiste voorbeeld zijn. Wij vinden het daarom ook gebruikelijk dat wij ons als bedrijf inzetten naar het onderzoek om Tiny Houses in Limburg op de kaart te zetten. Wij hebben dan ook wekelijks contact met verschillende instanties of gemeenten.

Live your Tiny dream!

Wie zijn wij?

Eigenaren zijn Sacha en Debbie, dus noem ons niet meneer en mevrouw 🙂

Binnen ons team werken wij verder met 2 vaste medewerkers en daarnaast hebben wij een dagbesteding voor mensen met een beperking. Ook zij helpen met regelmaat mee waar dat kan. Uw verblijf wordt dus met liefde gemaakt!

U vind ons in het heerlijke zonnige zuiden van het land

Wat doen wij?

Wij zijn Tiny House Limburg en wij zijn onderdeel van Hout en Zo te Brunssum.

Wat maken wij? Tiny houses naar wens en op maat. Dit kan on-grid zijn of off-grid. Dit kan op wielen of vast aan de grond. Tevens kunnen wij tuinhuizen, aanleunwoningen van hout en luxe chalets aanbieden tegen betaalbare prijzen! Toch liever een trekkershut? Ook trekkershutten behoren tot onze kwaliteiten.

Bezoek ons

Tiny House Limburg
Heafland 23
6441PA  Brunssum

 

Facebook

Design by JSDesign